Ανακοίνωση Ομόνοιας για την Εκλογική Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση Ομόνοιας για την Εκλογική Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια σχετικά με την εξόφληση συνδρομών.

Αναυτικά:

Ενόψει της επικείμενης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης (14-15 Απριλίου), υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση έχουν μόνο τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου όπως προχωρήσουν το συντομότερο στην εξόφληση των οφειλόμενων συνδρομών τους.

Μέθοδοι πληρωμής

• Γραφεία Συλλόγου: Δευτέρα – Παρασκευή 08:30-13:00 και 15:00-17:30

• Εισπράκτορας Συλλόγου: 95118022

• Online πληρωμή: https://www.jccsmart.com/e-bill/8512071

Πληροφορίες σχετικά με τα μέλη: 22025410 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-13:00)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE