Πόσο πεθύμησαν Βάτερμαν…

Πόσο πεθύμησαν Βάτερμαν…

Πεθύμησαν τον Μπόι Βάτερμαν οι χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Στην αρχή ο Ισπανός Ναουζέτ Πέρεθ, έδειχνε να σκεπάζει ικανοποιητικά την εστία της ομάδας, τον τελευταίο καιρό ωστόσο, δεν τα πάει πολύ καλά. 

Ο Ολλανδός κίπερ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τις επόμενες μέρες να ξεκινήσει να λαμβάνει μέρος στα οικογενειακά διπλά στον Αρχάγγελο. Αν εξελιχθούν θετικά τα πράγματα, ίσως να είναι σε θέση να παίξει στο κύπελλο. Οι γαλαζοκίτρινοι θα αγωνιστούν με το νικητή του ζευγαριού Σαλαμίνα-Ολυμπιακός. 

Ο Βάτερμαν είχε τραυματιστεί πριν 4,5 μήνες (17 Οκτωβρίου) στον αγώνα με την Ντόρτμουντ στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο των ομίλων του Τσιάμπιονς ληγκ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE