Η πρώτη φωτoγραφία του Βρεττού μετά το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη

Η πρώτη φωτoγραφία του Βρεττού μετά το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη

O Ηλίας Βρεττός υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο την περασμένη Παρασκευή και χθες, Δευτέρα έκανε το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη!

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του, Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.

Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα και έγινε σταθερή οστεοσύνθεση που θα επιτρέψει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς. Η πρόγνωση της πορείας της κατάστασης αναμένεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πολύ καλή».

Σήμερα ο τραγουδιστής ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και έγραψε: «Χάρη στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω... Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα... Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE