ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα κρατητήρια οι τέσσερις νεαροί με τα ναρκωτικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα κρατητήρια οι τέσσερις νεαροί με τα ναρκωτικά

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον ενός 22χρονου, δυο 17χρονων κοριτσιών κι ενός 16χρονου, που συνελήφθησαν  την Δευτέρα (26/02) για υπόθεση ναρκωτικών.

 Οι τέσσερις εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα του 22χρονου, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας και στη βάση δικαστικού εντάλματος έρευνας, κατά τη διάρκεια της οποίας ανευρέθηκαν 57 περίπου γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ένας πλαστικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς επίσης και δύο φυτά κάνναβης (σε πλαστική γλάστρα), ύψους 8 και 11 εκατοστών.

Και τα τέσσερα νεαρά πρόσωπα συνελήφθησαν αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Λόγω της ηλικίας των τριών εκ των τεσσάρων υπόπτων, η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE