ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε γυμναστή για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή ιδιωτικού σχολείου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε γυμναστή για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή  ιδιωτικού σχολείου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε την Τρίτη (27/02) ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον Κυριάκο Παναγιώτου, 38 χρόνων από την Αραδίππου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε  υπόθεση διάρρηξης σχολικού κτιρίου και κλοπής.

Ο 38χρονος, που είναι γυμναστής στο επάγγελμα, βρέθηκε ένοχος κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας σε αδικήματα διάρρηξης κτιρίου και κλοπής τα οποία διαπράχθηκαν το 2014, με στόχο το σχολικό κτίριο του ιδιωτικού σχολείου Pascal English School στην περιοχή Αραδίππου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ο 38χρονος διέρρηξε το σχολείο και έκλεψε από το γραφείο συγκεκριμένου ατόμου που εργαζόταν στο σχολείο ως προπονητής, το χρηματικό ποσό των 3,5 χιλιάδων ευρώ.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE