ΚΑΙΡΟΣ: Παγετός και βροχές αλλά αρχίζει να μυρίζει άνοιξη - Η πρόγνωση

ΚΑΙΡΟΣ: Παγετός και βροχές αλλά αρχίζει να μυρίζει άνοιξη - Η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη (27/2) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη (28/2) παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τετάρτη βράδυ αναμένεται παροδικά μερικώς συννεφιασμένος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Τετάρτης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE