Στην Άγκυρα η πρώτη επίσκεψη της νέας ηγεσία των κατεχομένων

Στην Άγκυρα η πρώτη επίσκεψη της νέας ηγεσία των κατεχομένων

Στις 5 Μαρτίου προσκλήθηκε από τον Τούρκο ΥΠΕΞ στην Άγκυρα ο «υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, αυτό μετέδωσε ως μήνυμα στο τουίτερ ο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Ντογάν στα κατεχόμενα, Σεφά Καράχασαν.

Στο μεταξύ σε συνέντευξή του σήμερα στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» (ΤΑΚ) ο «πρωθυπουργός», Τουφάν Ερχιουρμάν ανέφερε ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη το ραντεβού του με την τουρκική κυβέρνηση με την οποία θα συζητήσουν το νέο οικονομικό πρωτόκολλο και πρόσθεσε ότι στην Άγκυρα θα μεταβεί πιθανότατα μαζί με τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπουργό εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE