Πατέρας βούρκωσε με το γράμμα της θετής του κόρης- VIDEO

Πατέρας βούρκωσε με το γράμμα της θετής του κόρης- VIDEO

Πατέρας, βούρκωσε από συγκίνηση όταν η σύζυγος και η θετή εντεκάχρονη του κόρη του έδωσαν ένα χειρόγραφο γράμμα να διαβάσει.

Ξεκινώντας να διαβάζει το γράμμα ο άντρας, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα πρόωρο δώρο γενεθλίων, ότι δηλαδή η μητέρα μαζί με την εντεκάχρονη προχώρησαν και ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για αλλαγή του επωνύμου της μικρής, παίρνοντας το δικό του.

Η εντεκάχρονη που πλέον έχει το επώνυμο του θετού της πατέρα αναφέρει ότι από την πρώτη ημέρα της έκλεψε την καρδιά και έτσι αυτή με τη σειρά της του ‘έκλεψε’ το επώνυμο για πάντα.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύθηκε στις 25 Φεβρουαρίου στη σελίδα Liveleak:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE