Η απίστευτη σύμπτωση με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ!

Η απίστευτη σύμπτωση με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η μοίρα τα φέρνει με τέτοιο τρόπο, ώστε ο Νεϊμάρ να μην χάσει το γενέθλιο πάρτι της αδερφής του!

Tης έχει παθολογική αδυναμία, εξάλλου ένα τεράστιο τατού με το πρόσωπο της κοσμεί το δεξί του μπράτσο. Οι συνωμοσιολόγοι των social media σκάλισαν και βρήκαν μία απίθανη ιστορία που συνδέει τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου άσου με τα γενέθλια της αδερφής του!

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στο πέμπτο μετατάρσιο θα τον αφήσει εκτός μάχης τουλάχιστον για δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χάσει ούτε φέτος το πάρτι γενεθλίων της Ραφαέλα στις 11 Μαρτίου!

Που βρίσκεται η σύμπτωση; Ο Νεϊμάρ δεν έχασε ούτε το περσινό πάρτι (ξανά τραυματίας), ούτε τα δύο προηγούμενα, στα οποία κατά διαβολική σύμπτωση ήταν τραυματίας!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE