ΚΟΛΟΣΣΙ: Διέρρηξαν την Συνεργατική τράπεζα

ΚΟΛΟΣΣΙ: Διέρρηξαν την Συνεργατική τράπεζα

Οι ‘σπείρα’ που κλέβει τις τράπεζες, ξανακτύπησε τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/2.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3:35 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/2, ήχησε το σύστημα συναγερμού της Κυπριακής Συνεργατικής Τράπεζας στο Κολόσσι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία, όπου διαπίστωσε ότι από την τράπεζα έλειπε το μεταλλικό κουτί εισφορών, χωρίς να υπολογίζεται μέχρι στιγμής το ποσό που περιείχε.

Να σημειωθεί ότι οι δύο δράστες, φέρεται να κατάφεραν είσοδο από την πλαϊνή είσοδο του καταστήματος, την οποία έσπασαν με σφυρί.

Η Αστυνομία εξετάζει τις κινήσεις των δραστών από το σύστημα παρακολούθησης της τράπεζας.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE