ΛΑΡΝΑΚΑ: 44χρονος ρήμαξε τον εργοδότη του

ΛΑΡΝΑΚΑ: 44χρονος ρήμαξε τον εργοδότη του

Σαραντατετράχρονος από τη Λάρνακα συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα που διαπράχθηκαν πέρσι, μεταξύ Αυγούστου και Νοεμβρίου, στη Λάρνακα και την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν κλοπή, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
 
Συγκεκριμένα, πέρσι τον Νοέμβριο εταιρεία πώλησης λαδιών, που εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, κατήγγειλε ότι ύστερα από έλεγχο που διεξήγαγε, διεφάνη από τα τιμολόγια των πελατών και τις ημερήσιες καταθέσεις που έκαναν οι υπάλληλοι, ότι παρουσιάζονταν καθυστερήσεις ως προς την καταβολή των οφειλόμενων προς την εταιρεία ποσών.
 
Ο ύποπτος που είναι υπάλληλος της εταιρείας, φέρεται να προέβη σε εισπράξεις χρημάτων από πελάτες της εταιρείας από τη Λάρνακα και την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, χωρίς να παραδώσει τα χρήματα στους εργοδότες του, όπως όφειλε να πράξει.
 
Περαιτέρω για τις συγκεκριμένες εισπράξεις ο ύποπτος φέρεται να εξέδιδε τιμολόγια της εταιρείας και να υπέγραφε αποδείξεις εκ μέρους της, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση.
 
Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη 28/2 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE