ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκπληξη προκαλεί η αιτία που κουκουλοφόροι πετροβολούσαν αστυνομικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκπληξη προκαλεί η αιτία που κουκουλοφόροι πετροβολούσαν αστυνομικούς

Καλά καλά δεν μπήκε ο Μάρτιος και νεαροί στη Λεμεσό αρχίσαν από τώρα να ανάβουν φωτιές σε μπάζα και σορούς κοντά σε εκκλησίες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (27/02) ομάδα νεαρών μαζεύτηκε πλησίον της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι όπου άναψε φωτιά σε σορούς από μπάζα.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της δύναμης έτσι ώστε να επιβάλουν την τάξη.

Μόλις οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, άρχισαν να ρίχνουν πέτρες.

Να σημειώσουμε πως ορισμένοι από αυτούς είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από τις πέτρες υπέστη ζημιά σε ένα από το περιπολικό της δύναμης.  

Οι Αστυνομικοί αποχωρήσαν από το μέρος καθώς δεν ήταν εξοπλισμένοι με ειδικά οχήματα έτσι ώστε να είναι ασφαλείς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας

Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας

Ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται σε μήνα-σταθμό για τις αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη γύρω από τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE