ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έρευνες από Πυροσβεστική και Ηλεκτρομηχανολογική για τα αίτια της φωτιάς– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έρευνες από Πυροσβεστική και Ηλεκτρομηχανολογική για τα αίτια της φωτιάς– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έτρεχαν να προλάβουν τα χειροτέρα τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/02) οι Πυροσβέστες στην Αγιά Νάπα μετρά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κομμωτήριο και επεκτάθηκε σε άλλα τέσσερα καταστήματα.

Όπως είχαμε αναφέρει και προηγουμένως, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττης ανέφερε σε δηλώσεις του πως η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε από κομμωτήριο ενώ εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα καταστήματα, τόσο δεξιά όσο και αριστερά του πρώτου υποστατικού.

Ανάμεσα στα καταστήματα στα οποία προκλήθηκαν ζημιές, είναι και δύο με είδη ρουχισμού.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη ενώ αναμένεται η άφιξη κλιμακίου της Πυροσβεστικής καθώς και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας έτσι ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια.

Θυμίζουμε πως η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/2.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.