Ώρα κυπέλλου για την ΑΕΚ, οι σκέψεις του Ιδιάκεθ για την βασική ενδεκάδα

Ώρα κυπέλλου για την ΑΕΚ, οι σκέψεις του Ιδιάκεθ για την βασική ενδεκάδα

Ώρα κυπέλλου για την ΑΕΚ όπου σήμερα (Τετάρτη 28/2) αντιμετωπίζει την ΠΑΕΕΚ εντός έδρας για τον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες που αφορούν την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola.

Σαφώς και η ομάδα της Λάρνακας είναι το απόλυτο φαβορί όμως αν δεν μπει μέσα στις τέσσερις γραμμές να το αποδείξει και στην πράξη τότε δεν θα της έρθουν τα πράγματα όπως τα περιμένει. Οφείλει να μπει στο γήπεδο σοβαρή, πειθαρχημένη και να καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό στην άμυνα και να σκοράρει περισσότερο από ένα γκολ στην επίθεση για να ξεκαθαρίσει από σήμερα και να μετατρέψει την ρεβάνς σε διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ πάντα είναι απρόβλεπτος και κανείς δεν γνωρίζει πως θα κατεβάσει την ομάδα. Το δικό μας σενάριο λέει ότι θα επιλεχθεί στο 4-2-3-1 με τον Γιωργαλλίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Νέλσον δεξιά στην άμυνα ενώ αριστερά θα είναι ο Αντωνιάδης. Πάνκοφ και Μόισοφ το αμυντικό κεντρικό δίδυμο. Στα ανασταλτικά χαφ πιθανότατα να δούμε τον Κάσες μαζί με τον Λαμπάν ενώ σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Τομάς (θέση διεκδικεί και ο Χέφελ).

Στο δεξί μεσοεπιθετικό άκρο ο Σορία ίσως να πάρει φανέλα βασικού (είτε ο Ακοράν) ενώ στο αντίστοιχο αριστερό πλευρό θα δούμε τον Μαλόκου. Στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Γιάννου, ο οποίος ευελπιστά ότι θα ανοίξει λογαριασμό με τα κιτρινοπράσινα και θα πάρει την απαραίτητη ψυχολογική ένεση ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE