Ξανά στα κίτρινα οι Φράγκου και Κυριάκου…

Ξανά στα κίτρινα οι Φράγκου και Κυριάκου…

Δανεικοί στον Άρη ήταν οι Αντρέας Φράγκου και Αντρέας Κυριάκου. Ύστερα από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ελαφράς ταξιαρχίας, οι δυο παίχτες επέστρεψαν από χθες στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΛ. 

Ο Φράγκου ήταν για δυο χρόνια δανεικός στους πράσινους, ο Κυριάκου είχε αλλάξει… φανέλα το περασμένο Καλοκαίρι. 

Το καλοκαίρι με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά, θα μάθουν οριστικά οι δυο Κύπριοι παίχτες, αν θα εγγραφούν στο ρόστερ. Ειδικά ο Φράγκου που έκανε καλούτσικη σεζόν με τα χρώματα του Άρη, το πιθανότερο είναι να υπολογίζεται για τη νέα χρονιά. 

Για τον Κυριάκου τα πράγματα ενδεχομένως να εξελιχθούν διαφορετικά, επειδή στα χρόνια που ήταν μέλος των γαλαζοκιτρίνων οι ευκαιρίες συμμετοχής ήταν περιορισμένες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE