ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από τον Αστυνομικό σταθμό θα βλέπει την ομάδα του 17χρονος Ομονοιάτης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από τον Αστυνομικό σταθμό θα βλέπει την ομάδα του 17χρονος Ομονοιάτης

Παρουσιάστηκε την Τρίτη 27/2 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, 17χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί στις 25 Φεβρουαρίου, 2018, σε σχέση με μεταφορά επιθετικού όπλου και χρησιμοποίηση επικίνδυνου αντικειμένου μέσα σε αθλητικό χώρο (άναψε και έριξε κροτίδα).

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ, που διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο στη Λευκωσία στις 21/2/2018.  

Το Επαρχιακό Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του 17χρονου από τα γήπεδα, με το οποίο απαγορεύεται να εισέρχεται σε αθλητικό χώρο όπου αγωνίζεται η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέχρι την επόμενη ακρόαση της υπόθεσης στις 17 Απριλίου, 2018.

Ο 17χρονος θα παρουσιάζεται επίσης, σε συγκεκριμένο Αστυνομικό Σταθμό της επαρχίας Λευκωσίας, όπου θα παραμένει μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας του, μέχρι το τέλος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE