Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα! Δεν άφηνε ούτε τον γιατρό να την αγγίξει - VIDEO

Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα! Δεν άφηνε ούτε τον γιατρό να την αγγίξει - VIDEO

Η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου.

Η πρωταθλήτρια του στίβου γύρισε άσχημα το πόδι της και αφού ολοκλήρωσε τον στίβο μάχης, κουτσαίνοντας επέστρεψε στον πάγκο.

Η παίκτρια των Διασήμων δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα τόσο από τον πόνο όσο και από την ατυχία που της… χτύπησε την πόρτα.

Δίπλα στην Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκαν αμέσως οι συμπαίκτες της για να της δώσουν κουράγιο, ενώ ο γιατρός της παραγωγής έσπευσε για να εξετάσει το πόδι της.

Όπως εξήγησε η ίδια αργότερα, μετά από συζήτηση με τον γιατρό, τις επόμενες ημέρες θα ξέρουν το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός.

Η Κατερίνα Δαλάκα έκλαιγε και δεν άφηνε ούτε καν τον γιατρό να αγγίξει το πόδι της. 

Ακολουθεί το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=II5bAlOkk3w

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE