Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα! Δεν άφηνε ούτε τον γιατρό να την αγγίξει - VIDEO

Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα! Δεν άφηνε ούτε τον γιατρό να την αγγίξει - VIDEO

Η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου.

Η πρωταθλήτρια του στίβου γύρισε άσχημα το πόδι της και αφού ολοκλήρωσε τον στίβο μάχης, κουτσαίνοντας επέστρεψε στον πάγκο.

Η παίκτρια των Διασήμων δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα τόσο από τον πόνο όσο και από την ατυχία που της… χτύπησε την πόρτα.

Δίπλα στην Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκαν αμέσως οι συμπαίκτες της για να της δώσουν κουράγιο, ενώ ο γιατρός της παραγωγής έσπευσε για να εξετάσει το πόδι της.

Όπως εξήγησε η ίδια αργότερα, μετά από συζήτηση με τον γιατρό, τις επόμενες ημέρες θα ξέρουν το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός.

Η Κατερίνα Δαλάκα έκλαιγε και δεν άφηνε ούτε καν τον γιατρό να αγγίξει το πόδι της. 

Ακολουθεί το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=II5bAlOkk3w

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE