ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ‘Συγνώμη… μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ‘Συγνώμη… μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής στην τελετή εγκατάστασής του, γέλασε, και ανέφερε ότι του έμεινε μετά από τόσα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, σε κάποιο υποκεφάλαιο, γέλασε μόλις προσφώνησε ‘κυρίες και κύριοι...συνάδελφοι’.

Ο ίδιος με το ιδιαίτερο χιούμορ του στην συνέχεια σχολίασε λέγοντας, ‘συγνώμη, μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’, αφού ο Πρόεδρος είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια από τα έδρανα της Βουλής.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.