ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ‘Συγνώμη… μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ‘Συγνώμη… μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής στην τελετή εγκατάστασής του, γέλασε, και ανέφερε ότι του έμεινε μετά από τόσα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, σε κάποιο υποκεφάλαιο, γέλασε μόλις προσφώνησε ‘κυρίες και κύριοι...συνάδελφοι’.

Ο ίδιος με το ιδιαίτερο χιούμορ του στην συνέχεια σχολίασε λέγοντας, ‘συγνώμη, μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’, αφού ο Πρόεδρος είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια από τα έδρανα της Βουλής.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE