ΒΟΥΛΗ: Πηγαδάκι ανάμεσα σε Ειρήνη και Άντρο και… γέλια! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΟΥΛΗ: Πηγαδάκι ανάμεσα σε Ειρήνη και Άντρο και… γέλια! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στην τελετή εγκατάστασής του στην Προεδρία, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου και ο Άντρος Κυπριανού, συνομίλησαν μεταξύ τους και γέλασαν.

Συγκεκριμένα, στην τελετή εγκατάστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, έδωσαν το παρών τους οι βουλευτές, όπου άκουσαν την ομιλία του κ. Αναστασιάδη.

Ο φωτογραφικός φακός του ThemaOnline, απαθανάτισε τη στιγμή που η βουλευτής του ΑΚΕΛ, σηκώθηκε και σχολίασε διακριτικά κάποιο γεγονός στον ΓΓ του κόμματος, και στην συνέχεια χαμογέλασαν!  

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE