BOYΛΗ: Αξιωματούχοι πλησίασαν τους διαδηλωτές – Υπήρξαν αντιδράσεις- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

BOYΛΗ: Αξιωματούχοι πλησίασαν τους διαδηλωτές – Υπήρξαν αντιδράσεις- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άναψαν για λίγο τα αίματα έξω από την Βουλή όπου διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τον Ακάμα, κατά την διάρκεια της τελετής εγκατάστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μετά το τέλος της τελετής εγκατάστασης του Προέδρου, πλησίασαν του διαδηλωτές ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, με σκοπό να συνομιλήσουν μαζί τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Οι διαδηλωτές αντέδρασαν, και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για να μην ακουστούν όσα θα έλεγαν οι δύο άντρες.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λουκαΐδης προσπάθησε να μιλήσει μέσω τηλεβόα, ενώ στον κ. Σιζόπουλο δεν δόθηκε καν η δυνατότητα αυτή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.