ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Κεττής, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τις εξετάσεις που διενήργησαν στην σκηνή οι  εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής, της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας και μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου «φαίνεται να αποκλείεται η κακόβουλη ενέργεια, δηλαδή ο εμπρησμός».
 
Πρόσθεσε ότι «η καταστροφή του κομμωτηρίου απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά είναι ολοκληρωτική, ωστόσο τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα. Όμως δεν αποκλείεται η φωτιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα εντός του κομμωτηρίου».  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE