Κύπρια παρουσιάστρια «έντυσε»… Απολλωνίστα χιονάνθρωπο – PHOTO

Κύπρια παρουσιάστρια «έντυσε»… Απολλωνίστα χιονάνθρωπο – PHOTO

Λατρεύει τον Απόλλωνα και σε κάθε ευκαιρία το δείχνει!

Ο λόγος για την Κύπρια παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ, Κατερίνα Χαραλάμπους.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι γνωστή για την μεγάλη αγάπη της στη λεμεσιανή ομάδα και μάλιστα δίνει το παρών της σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Απόλλωνα.

Και όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχασε την ευκαιρία να ντύσει έναν χιονάνθρωπο στα χρώματα του Απόλλωνα.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE