Η ταλαντούχα Κύπρια περιμένει το δεύτερό της παιδί

Η ταλαντούχα Κύπρια περιμένει το δεύτερό της παιδί

Τον πιο όμορφο τρόπο επέλεξε η ταλαντούχα Κύπρια για να ανακοινώσει τον ερχομό του δεύτερου της παιδιού. 

Ο γιος της Κρίστιαν τον Δεκέμβριο έκλεισε ενός έτους και σε λίγους μήνες θα έχει ακόμα ένα αγοράκι στην οικογένεια για να παίζει μαζί του.

Η Κύπρια σοπράνος Αλίκη Χρυσοχού ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Η Αλίκη Χρυσοχού έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Britain’s Got Talent και μας ενημέρωσε μέσω μίας υπέροχης ανάρτησης ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο και το δεύτερό της αγοράκι.

Όπως βλέπετε παίζει με τον γιο της Κρίστιαν... με την κοιλίτσα της να δείχνει ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE