Η ταλαντούχα Κύπρια περιμένει το δεύτερό της παιδί

Η ταλαντούχα Κύπρια περιμένει το δεύτερό της παιδί

Τον πιο όμορφο τρόπο επέλεξε η ταλαντούχα Κύπρια για να ανακοινώσει τον ερχομό του δεύτερου της παιδιού. 

Ο γιος της Κρίστιαν τον Δεκέμβριο έκλεισε ενός έτους και σε λίγους μήνες θα έχει ακόμα ένα αγοράκι στην οικογένεια για να παίζει μαζί του.

Η Κύπρια σοπράνος Αλίκη Χρυσοχού ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Η Αλίκη Χρυσοχού έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Britain’s Got Talent και μας ενημέρωσε μέσω μίας υπέροχης ανάρτησης ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο και το δεύτερό της αγοράκι.

Όπως βλέπετε παίζει με τον γιο της Κρίστιαν... με την κοιλίτσα της να δείχνει ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE