Ο παίκτης της τελευταίας στιγμής του αγώνα στο Μακάρειο μίλησε και είπε…

Ο παίκτης της τελευταίας στιγμής του αγώνα στο Μακάρειο μίλησε και είπε…

Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου FC, Ραφαήλ Γιαγκουδάκης, ο οποίος ήταν ο παίκτης της τελευταίας στιγμής με το γκολ του, μετά το πέρας του αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς δήλωσε τα εξής στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision:

«Μας αδικεί το σκορ. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Είχαμε κάποιες αδυναμίες, θα τις διορθώσουμε για το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι πήραμε ένα καλό σκορ».

Για το γκολ του: «Είναι ένα σημαντικό γκολ. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. Στο γκολ έκανα αυτό που ξέρω, να σουτάρω».

Για τα μπαράζ: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση στην βαθμολογία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE