Η αδελφή του Παμποριδη κάνει ανασκόπηση και συγκινεί- 'Έρχομαι να ορκιστώ Υπουργός - Σοκ' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αδελφή του Παμποριδη κάνει ανασκόπηση και συγκινεί- 'Έρχομαι να ορκιστώ Υπουργός - Σοκ' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ανάρτηση της η αδελφή του απερχόμενου Υπουργού Υγείας Στέλλα Παμπορίδου κάνει μια ανασκόπηση από την πορεία του αδελφού της και συγκινεί με τα όσα αναφέρει.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην πρώτη ημέρα που έτσι στα ξαφνικά την ενημέρωσε ο αδελφός της πριν 2,5 χρόνια ότι θα αναλάβει το Υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρει εκείνη την περίοδο ο Γιώργος Παμπορίδης βρισκόταν στην Πάρο της Ελλάδας και την πήρε τηλέφωνο για να της το ανακοινώσει και για εκείνη ήταν ένα «σοκ».

Επίσης αναφέρεται στην περίοδο όπου ο Γιώργος Παμπορίδης διετέλεσε Υπουργός Υγείας. Όπως σημειώνει «σε 2 1/2 χρονια καταφερες το ακατορθωτο».

Επίσης δηλώνει ότι ήταν σίγουρη για τις ικανότητες του αδελφού της αλλά φοβόταν. Χαρακτηριστική η παρακάτω αναφορά της: «φοβόμουν όμως μην πάθεις κάτι γιατί πέρασες πολλές φουρτούνες και όντως και ευαίσθητος ειδικά στα θέματα υγείας φοβόμουν».

Δείτε την ανάρτηση της καθώς και τις φωτογραφίες με τις οποίες την συνόδευσε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE