Εντυπωσίασαν δύο παίκτες! Τι… λένε οι ομάδες πρώτης κατηγορίας; (pics)

Εντυπωσίασαν δύο παίκτες! Τι… λένε οι ομάδες πρώτης κατηγορίας; (pics)

Στο παιχνίδι ρεβάνς της φάσης των «16» του κυπέλλου Κύπρου στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ του Απόλλωνα και του Οθέλλου Αθηένου, δύο παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, ήταν εκ των κορυφαίων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Οθέλλου Αθηένου, Δημήτρη Τζιακουρή, ο οποίος παρά τα δύο τέρματα που δέχθηκε από τον Απόλλωνα, είχε πάρα πολλές σωτήριες επεμβάσεις.  Τετ α τετ, σουτ παικτών Απόλλωνα, επεμβάσεις, εξόδους, όλα ήταν σε εξαιρετικό βαθμό για τον Κύπριο πορτιέρο. Σίγουρα, θα τραβήξει, εάν δεν τράβηξε ήδη, τα βλέμματα ιθυνόντων άλλων ομάδων και γιατί όχι της πρώτης κατηγορίας.

Ο συμπαίκτης του Χριστόφορος Γαβριήλ είχε και αυτός πολύ καλή παρουσία.  Έδωσε αρκετές μάχες, πάλεψε, σταμάτησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις που πήγε να δημιουργήσει ο Απόλλωνας, ήταν παντού, διακατέχεται από δύναμη, πάθος και τσαμπουκά και γιατί όχι να μην κάνει μία μεταγραφή σε ομάδα πρώτης κατηγορίας, καθώς έδειξε ότι του αξίζει μία ευκαιρία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.