ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 17χρονου για τις φασαρίες στο Ζακάκι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 17χρονου για τις φασαρίες στο Ζακάκι

Στην σύλληψη 17χρονου προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού, σχετικά με τις φωτιές και τις φασαρίες που προκαλούν άτομα, στην περιοχή Ζακάκι στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, το βράδυ της Τετάρτης 28/2, ομάδα νεαρών μετέβησαν για ακόμη μια νύχτα πλησίον της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας και άναψαν φωτιά σε σορούς από μπάζα.

Θυμίζουμε ότι παρόμοιο περιστατικό συνέβη και την Τρίτη 27/2.

Την Τετάρτη (28/2) κατά τις 21:00 στο σημείο μετέβησαν Αστυνομικά οχήματα οι οποίοι έδιωξαν τους νεαρούς από τον χώρο.

Ωστόσο, η Αστυνομία, σε σχέση με τα πιο πάνω, προχώρησε στην σύλληψη 17χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή.

Ο 17χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί και στη συνέχεια να αφεθεί ελεύθερος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Γύρω στις 11.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων που διαμένουν σε πολυκατοικία, στη Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE