Η μεγάλη μέρα και… οι σκέψεις του Σοάρες!

Η μεγάλη μέρα και… οι σκέψεις του Σοάρες!

Η 1η του  Μάρτη για τον  Άλεξ Σοάρες ο οποίος ως γνωστόν τέθηκε εκτός πλάνων από τον Ιβάιλο Πέτεφ μαζί με τους Μαργκάσα και Λόπες είναι μεγάλη μέρα καθώς κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζει τα γενέθλια του.

Η γενέθλια μέρα του Πορτογάλου άσσου φυσικά τον βρίσκει ναι μεν να γιορτάζει αλλά να μην υπολογίζεται πλέον από τον τεχνικό της Ομόνοιας (δεν έχει όμως λύσει το συμβόλαιο του) ωστόσο ο Άλεξ Σοάρες δεν σταματάει ποτέ να κάνει σκέψεις για τον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Μάλιστα γίνεται λόγος ότι τον 26χρόνο μέσο προσέγγισαν μεγάλες ομάδες του νησιού (αλλά κι άλλες), αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο Σοάρες θα προτιμήσει να κλωτσάει το τόπι στα Κυπριακά γήπεδα ή αν θα ψάξει να βρει ποδοσφαιρική «στέγη» στο εξωτερικό.

Όλο αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί εντός των επόμενων μηνών και σίγουρα όταν θα μπούμε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE