Εκτός οι Λάγο και Εφραίμ, υπολογίζει Σόουζα ο Δώνης

Εκτός οι Λάγο και Εφραίμ, υπολογίζει Σόουζα ο Δώνης

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (01/03) η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, για το «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια (04/03, 15:00).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Εφραίμ και Λάγο έκαναν φυσιοθεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι από χθες ο Λούκας Σόουζα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE