Στο νοσοκομείο ο Θορθάνο

Στο νοσοκομείο ο Θορθάνο

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, εισήχθη στο νοσοκομείο με ψύξη, δίχως όμως να έχει κάτι σοβαρό.

Ο Ισπανός προπονητής ένιωσε αδιαθεσία την Πέμπτη (1/3), μία μέρα πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15) και εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Μετά τις εξετάσεις φάνηκε πως ο Θορθάνο δεν έχει κάτι σοβαρό.

Μάλιστα, στο νοσοκομείο πήγε και ο Τσάβι Πασκουάλ, για να στηρίξει τον συνεργάτη του, ο οποίος τον ακολούθησε από τη Βαρκελώνη στην Αθήνα, όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό Superfoods.

 Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE