ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Σκότωσαν και έθαψαν δύο από τους σκύλους οι συλληφθέντες

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Σκότωσαν και έθαψαν δύο από τους σκύλους οι συλληφθέντες

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες σχετικά με τη 46χρονη Petruna Milchova Nikolova, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χωράφι στη Γεροσκήπου την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Όπως δημοσιεύσαμε την Πέμπτη (1/3) το ανθρώπινο αίμα που βρέθηκε στο κλουβί που φυλάσσονταν τα πέντε ροτβάιλερ και μαρτυρίες ότι δύο από αυτά θεάθηκαν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην περιοχή μετέτρεψαν την υπόθεση σε ανθρωποκτονία.

Ως εκ τούτοι, συνελήφθηκαν ο 54χρονος πατέρας και ο 27χρονος υιός ως ύποπτοι καθώς φέρονται να επέδειξαν αμέλεια σε σχέση με τους σκύλους.

Όπως δε προκύπτει και από την τρίτη νεκροτομή που διενεργήθηκε την Πέμπτη (1/3), στην παρουσία ιδιωτικού ιατροδικαστή, η θανούσα τραυματίστηκε από πολλαπλά δαγκώματα σκύλων.

Νεότερες πληροφορίες φέρουν τους δύο συλληφθέντες να θανάτωσαν τους δύο σκύλους που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και να τους έθαψαν σε άγνωστο μέρος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE