Θα τα πουν στο ρετιρέ;

Θα τα πουν στο ρετιρέ;

Τα λέει με νεαρούς Κύπριους παίχτες της ομάδας ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους (στη φωτό που βλέπουμε). Το στιγμιότυπο είναι από το προχθεσινό δείπνο στην ταβέρνα Σαλώμη στον Άγιο Τύχωνα. 

Ο πρόεδρος τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον Γιάννη Γερολέμου, αφού είναι στην οικογένεια της ΑΕΛ το παιδί, από τον καιρό που πήγαινε δημοτικό. 

Ποιες κουβέντες αντάλλαξαν ο «Σόφο» με τον Γιαννάκη δεν μάθαμε, αλλά ενδεχομένως να τα πουν σύντομα στο ρετιρέ της Μακαρίου (εκεί στεγάζονται τα γραφεία του προέδρου). 

Λήγει σε τρεις μήνες το συμβόλαιο του 18χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE