ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μόνο η ΟΥΝΦΙΚΥΠ στη συζήτηση Ακιντζί-Λακρουά

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μόνο η ΟΥΝΦΙΚΥΠ στη συζήτηση Ακιντζί-Λακρουά

Αποκλειστικά το θέμα της ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησε με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιος για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις Ζαν Πιέρ Λακρουά μετά τη συνάντηση με τον Μουσταφά Ακιντζί που διήρκεσε λίγο περισσότερο από μισάωρο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, κ. Λακρουά είπε ότι για τον ΟΗΕ είναι σημαντικό, απαραίτητο να μπορεί να συνεχιστεί η δουλειά που κάνει η ΟΥΝΦΙΚΥΠ εδώ σε στενή συνεργασία με τις δύο πλευρές. Αυτό, πρόσθεσε, συζήτησαν και πως θα συνεχίσουν αυτή τη συνεργασία. «Ο ρόλος μας είναι να είμαστε ένας εταίρος στην ειρήνη, να αποτρέψουμε οποιαδήποτε ένταση και να διασφαλίσουμε με αυτό τον τρόπο ότι δημιουργούμε μια καλύτερη ατμόσφαιρα και εργαζόμαστε για σταθερότητα στο νησί».

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Ινδία και Κύπρος αναβάθμισαν τις σχέσεις τους, προχωρώντας σε μια φάση προσανατολισμένη σε απτά αποτελέσματα και στην υλοποίηση κοινών στόχων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κοινή Διακήρυξη που εξέδωσαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE