Η ταλαντούχα Κύπρια μετακόμισε στην Αμερική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ταλαντούχα Κύπρια μετακόμισε στην Αμερική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κύπρια τραγουδίστρια μετακόμισε στην Αμερική και δηλώνει έτοιμη για τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της.

Στη Νέα Υόρκη επέστρεψε η Αλεξία Βασιλείου, έπειτα από μια μακρά περίοδο επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία γνωρίζει επιτυχία πέραν του Ατλαντικού με κονσέρτα και συναυλίες που δίνεί με την μπάντα της, θέλησε να μοιραστεί το comeback στη... βάση της έπειτα από δύο χρόνια μέσω facebook.

Στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην Αμερική και με φόντο άλλα επιβλητικά κτίρια-μεγαθήρια η Αλέξια φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη και έτοιμη για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Με περιμένει πολλή δουλειά» έγραψε.

Τα δε φιλιά της μας στέλνει από το Μαϊάμι σε μια υπέροχη φωτογράφιση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και απέσπασε εκατοντάδες like.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE