Ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ισραήλ θέλουν τα κατεχόμενα

Ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ισραήλ θέλουν τα κατεχόμενα

Στην προετοιμασία δρομολόγησης ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Κερύνειας με την πόλη Αλάνια της Τουρκίας στα νότια και της Αμμοχώστου, με το Ισραήλ βρίσκεται το «υπουργείο τουρισμού», δήλωσε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του «υπουργείου» του στην «επιτροπή οικονομικών» της «βουλής» ο Φικρί Ατάογλου.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Ατάογλου είπε ότι μόλις δημιουργηθεί αυτή η σύνδεση θα πραγματοποιηθούν 16-18 δρομολόγια κρουαζιέρας σε 4 μήνες.

Ο προϋπολογισμός του «υπουργείου τουρισμού» που εγκρίθηκε με πλειοψηφία χθες στην αρμόδια «επιτροπή» προβλέπει ποσό 145,3 εκ ΤΛ (36,3 εκ ευρώ) από τους υψηλότερους στην «κυβέρνηση».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE