Το τραγούδι του γάμου της Αριστοτέλους 'αναζωπύρωσε' το παράπονο του ακάλεστου συνεργάτη της - VIDEO

Το τραγούδι του γάμου της Αριστοτέλους 'αναζωπύρωσε' το παράπονο του ακάλεστου συνεργάτη της - VIDEO

Το τραγούδι του γάμου της Αριστοτέλους ήταν ένα πολύ ρομαντικό άσμα του Διονύση Σχοινά και αυτό ήταν αφορμή για να αναζωπυρωθεί το παράπονο του συνεργάτη της, που δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο. 

Την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους παρακολουθώντας την εμφάνιση του Διονύση Σχοινά με τον γιο του επί σκηνής, μίλησε για το τραγούδι του γάμου της, το οποίο ήταν ένα άσμα του τραγουδιστή. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" χαρακτήρισε το τραγούδι ''γλυκό'', και η συνεργάτης της, Βαρβάρα Ζαχαρίου είπε ότι ακούγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι, ο νούς τους πάει κατευθείαν στον γάμο της Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ. 

Όλοι συμφώνησαν και τότε η Ιωάννα Λαμπροπούλου διευκρίνισε:"Ενώ ο Τάσος μας που δεν ήταν καλεσμένος..." και όλοι έσκασαν στα γέλια. 

Τότε ο Τάσος Ευαγγέλου βρισκόταν στο πάνελ της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου δεν τον είχε καλέσει στον γάμο της. Έτσι ο συνεργάτης της σχολίασε: "Ενώ αν με έπαιρνες τηλέφωνο θα μπορούσα να σε βοηθήσω και στην μουσική επιμέλεια του τραγουδιού...''. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και την αντίδραση της Αριστοτέλους:

https://www.youtube.com/watch?v=ANZ7l-rNqzE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.