ΛΕΜΕΣΟΣ: Απροστάτευτοι αστυνομικοί δέχονταν καταιγισμό από πέτρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απροστάτευτοι αστυνομικοί δέχονταν καταιγισμό από πέτρες

Κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα μελών της Αστυνομίας στη Λεμεσό, λόγω έλλειψης εξοπλισμού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, αίτημα από την Αστυνομία στη Λεμεσό, το οποίο έγινε τουλάχιστον δύο φορές και αφορά παροχή συγκεκριμένου εξοπλισμού, έμεινε όπως φαίνεται στα συρτάρια της ηγεσίας.

Μάλιστα, σε συγκεκριμένο περιστατικό πρόσφατα, η σωματική ακεραιότητα αστυνομικών τέθηκε σε κίνδυνο, λόγω ελλείψεως συγκεκριμένου εξοπλισμού ασφαλείας, που για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψουμε.

Οι αστυνομικοί δέχονταν επίθεση με καταιγισμό από πέτρες, με τους αστυνομικούς να μην έχουν άλλη επιλογή παρά να εισέλθουν εντός των οχημάτων τους για να προστατευτούν.

Το θέμα εκτός από την ασφάλεια των ίδιων των μελών της δύναμης, συνδέεται άμεσα και με τη δημόσια ασφάλεια και τάξη.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE