Με τον παράγοντα έδρα για το νέο ροζ φύλλο και τη διατήρηση κορυφής

Με τον παράγοντα έδρα για το νέο ροζ φύλλο και τη διατήρηση κορυφής

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Επιστροφή στην δράση για την Πετρολίνα ΑΕΚ, που υποδέχεται στο Κίτιον την ΕΘΑ για την 18η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League (Σάββατο 03/03, 15:30).

Μετά το διάλειμμα λόγω των Εθνικών ομάδων η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα μας προπορεύεται στην βαθμολογία με 26 βαθμούς 12 νίκες/2 ήττες) και στην τελευταία αγωνιστική της υποχρέωση είχε κερδίσει τον Απόλλωνα, στον νοκ-άουτ προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου.

Στα δύο προηγούμενα φετινά παιχνίδια για το πρωτάθλημα η ομάδα μας είχε κερδίσει με 91-69 στην Λευκωσία και 79-70 στην Λάρνακα.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE