Απίστευτος διάλογος παικταράδων της ΑΕΛ μπροστά στην κάμερα – «Σκάσε… Βλάκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτος διάλογος παικταράδων της ΑΕΛ μπροστά στην κάμερα – «Σκάσε… Βλάκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τους κολλητούς και συμπαίκτες στην ΑΕΛ, Ανδρέα Αβραάμ και Κέβνι Λαφράνς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή και φιλική σχέση και με κάθε ευκαιρία τρολάρουν ο ένας τον άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά ο 28χρονος αμυντικός της ΑΕΛ ανέβασε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κύπριο διεθνή και να ακούγονται οι ατάκες «Σκάσε», «βλάκα» και «σκατόμαυρο», όμως φρόντισαν να αναγράψουν την φράση No to Racism, για να δείξουν ότι απλά έκαναν πλάκα και τίποτα παραπάνω.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.