Οδυνηρή ισοπαλία στο ένα, διπλό με ανατροπή στο άλλο

Οδυνηρή ισοπαλία στο ένα, διπλό με ανατροπή στο άλλο

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο ένα η ΑΕΖ με την Αναγέννηση εξήλθαν ισόπαλες 2-2 και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για την Αναγέννηση να περάσει έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση. Αν κερδίσει η ΕΝΠ θα ξεφύγει στο +4.

Στα του παιχνιδιού στο 9′ άνοιξε το σκορ η ομάδα της Δερύνειας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέμπε ενώ στο 15′ έγινε το 1-1 από τον Γκονζάλεζ. Στο 20′ προηγήθηκε ξανά η Αναγέννηση με τον Ευσταθίου και την τελευταία λέξη είπε στο 85′ ο Χρίστου της ΑΕΖ.

Στο άλλο παιχνίδι της μέρας, η Καρμιώτισσα έφυγε με το διπλό από την έδρα του ΘΟΙ, μάλιστα με ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3′, ενώ στο 70′ η Καρμιώτισσα ισοφάρισε με τον Πάντο. Ο ΘΟΙ έχασε πέναλτι στο 74ο λεπτό ενώ στο 81′ ο Πιερή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE