ΠΑΡΑ-THEMA- ΚΥΠΡΟΣ: ‘Καλά να σου κάμει γιατί κάποιον ήταν να σκοτώσεις’

ΠΑΡΑ-THEMA- ΚΥΠΡΟΣ: ‘Καλά να σου κάμει γιατί κάποιον ήταν να σκοτώσεις’

Το είδαμε και αυτό στο CY Police Checkpoints...

Παρόλο που η συγκεκριμένη ομάδα ,όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην περιγραφή της δημιουργήθηκε για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για τα σημεία στα οποία η αστυνομία τοποθετεί ραντάρ ή πραγματοποιεί διάφορους ελέγχους για θέματα τροχαίας, μια πολίτης περιέγραψε με άκρως κυπριακό τρόπο την περιπέτεια της στους δρόμου, ενώ άθελα ή ηθελημένα έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα.

Με περιπαικτική διάθεση, η συμπολίτης μας αναφέρει ότι μια κορούδα οδηγός, οδηγούσε κάπως επικίνδυνα από πίσω μας, όπως μας δίνει να αναληφθούμε, ενώ όταν κάποια στιγμή την προσπέρασε, μέλη της Αστυνομίας την σταμάτησαν.

Στην ανάρτηση της αναφέρει χαρακτηριστικά ‘καλά να σου κάμει γιατί κάποιον ήταν να σκοτώσεις’ , άρα οι αστυνομικοί την σταμάτησαν λόγω ταχύτητας.

Σε σχόλιο άλλου χρήστη, ο οποίος με χιούμορ την παρότρυνε να ‘στραφεί πίσω’ για να την σταματήσουν και την ίδια, η οδηγός απάντησε ότι όταν πάει κάπου δεν βιάζεται.

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.