Δώρος Παναγίδης: Αποχώρησε από το ‘Power of Love’ για να κάνει… εφέ - VIDEO

Δώρος Παναγίδης:  Αποχώρησε από το ‘Power of Love’ για να κάνει… εφέ - VIDEO

Η Μαρία Μπακοδήμου του ανακοίνωσε ότι ψηφίστηκε ως ο πιο αγαπητός παίκτης του κοινού κι εκείνος… δήλωσε την αποχώρησή του!

 

Για λόγους που το τηλεοπτικό κοινό μάλλον δεν αντιλήφθηκε, ο Δώρος Παναγίδης εξέφρασε την επιθυμία ν’ αποχωρήσει οικειοθελώς από το Power of Love στο Gala της Παρασκευής (2/3).

«Βόμβα» του απάντησε η παρουσιάστρια. Η Αθηνά με την οποία είναι ζευγάρι έπαθε σοκ και ο Σωκράτης με τον οποίο φαίνεται να είναι καλοί φίλοι άρχισε να κλαίει.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE