Τούρκοι έβαλαν 300 κιλά δυναμίτη αλλά το κτήριο έμεινε άθικτο- VIDEO

Τούρκοι έβαλαν 300 κιλά δυναμίτη αλλά το κτήριο έμεινε άθικτο- VIDEO

Έβαλαν 300 κιλά δυναμίτη, έστησαν τις κάμερες, μέτρησαν αντίστροφα, αλλά το κτίριο αρνείτο να πέσει παρά την έκρηξη.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα “Liveleak” την Παρασκευή (2/3), δείχνει την αποτυχημένη προσπάθεια κατεδάφισης ενός παλαιού κτηρίου στην Τουρκία, παρά τη χρήση 300 κιλών δυναμίτη.
Όπως αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, ο Τούρκος ειδικός που από την ομάδα που ανέλαβε την κατεδάφιση, το παλιό κτήριο δεν έπεσε λόγω της κατασκευής του που είναι κατασκευασμένο με τσιμέντο και σίδερο.

Η περιγραφή γράφει επίσης ότι πραγματοποιήθηκε και δεύτερη προσπάθεια, αλλά ούτε αυτή τη φορά έπεσε το κτήριο και έτσι η κατεδάφιση αναβλήθηκε για κάποιαν άλλη φορά.


Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή έκρηξη και το κτήριο να παραμένει άθικτο:

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE