Απέρριψε τη Λίβερπουλ για χάρη του Γκουαρντιόλα!

Απέρριψε τη Λίβερπουλ για χάρη του Γκουαρντιόλα!

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αποκάλυψε πως απέρριψε την προοπτική της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ και της Μπαρτσελόνα, ώστε να βρεθεί στη Μάντσεστερ Σίτι και να συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τον οποίο θεωρεί ως τον κορυφαίο προπονητή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

«Είχα βρεθεί πολύ κοντά στο να υπογράψω με τη Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε. Επίσης με ήθελε και ο Κλοπ στη Λίβερπουλ, αλλά αποφάσισα να συνεργαστώ με την Γκουαρντιόλα, ο οποίος έχει μια φιλοσοφία που είναι πιο κοντά στο παιχνίδι μου.

Πλέον βρίσκομαι στη Μάντσεστερ Σίτι, εδώ ήθελα να είμαι και νιώθω χαρούμενος. Ο Κλοπ για εμένα είναι σαν πατέρας. Ο Γκουαρντιόλα είναι μια ιδιοφυΐα και θεωρώ πως πρόκειται για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο», ήταν τα λόγια του Γκουντογκάν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE