ΚΡΗΤΗ: Τεράστια ποσότητα κάνναβης σε αλιευτικό -Πάνω από 1 τόνος - VIDEO

ΚΡΗΤΗ: Τεράστια ποσότητα κάνναβης σε αλιευτικό -Πάνω από 1 τόνος - VIDEO

Ξεπερνά τον έναν τόνο- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- η ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή «σοκολάτας», που εντοπίστηκε σε αλιευτικό σκάφος, στην Κρήτη.

Στελέχη του Λιμενικού ακινητοποίησαν το σκάφος 20 μ., με ξένη σημαία και πλήρωμα τέσσερις Σύρους, τα ξημερώματα της Παρασκευής, 40 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης, κοντά στην Ιεράπετρα.

Αρχικά, στην επιχείρηση συμμετείχε το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης 060, το οποίο εντόπισε το σκάφος και στη συνέχεια ζητήθηκε από τoν Κλάδο Ασφάλειας του Αρχηγείου του Λιμενικού να σπεύσει προς ενίσχυση και δεύτερο πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης ΠΑΘ με κλιμάκιο στελεχών των ειδικών δυνάμεων. Παράλληλα στην επιχείρηση πήραν μέρος δύο αεροσκάφη, ένα του λιμενικού και ένα λετονικό της Frontex.

Το αλιευτικό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, φέρεται να έχει ξεκινήσει από την Κύπρο, με προορισμό λιμάνι ευρωπαϊκής χώρας.

Από iefimerida.gr 

https://www.youtube.com/watch?v=6o9fkcKylOg&feature=youtu.be 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE