Σταμάτησε να βοηθήσει ημίγυμνη γυναίκα και την βίασαν

Σταμάτησε να βοηθήσει ημίγυμνη γυναίκα και την βίασαν

Σταμάτησε για να βοηθήσει μια ημίγυμνη γυναίκα, η οποία δήθεν ζητούσε βοήθεια στη μέση του δρόμου, για να ζήσει λίγο αργότερα στιγμές απόλυτου τρόμου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iol.co.za το Σάββατο (3/3), επικαλούμενη δηλώσεις από πλευράς τοπικής αστυνομίας, μια γυναίκα που έπεσε θύμα απάτης στο δρόμο, βιάστηκε από δύο άντρες οι οποίοι την λήστεψαν, στη Νότιο Αφρική.

Συγκεκριμένα, ενώ η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητο της προς το σπίτι της, είδε μια ημίγυμνη γυναίκα να βγαίνει έξω από τους θάμνους και να προσπαθεί να τη σταματήσει ζητώντας βοήθεια.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, το θύμα αποφάσισε να επιστρέψει πίσω με σκοπό να βοηθήσει, αλλά σταματώντας στο σημείο η ημίγυμνη γυναίκα είχε εξαφανιστεί, ενώ ένας άγνωστος άντρας ξεπρόβαλε από τους θάμνους προτάσσοντας πιστόλι.
Εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας δήλωσε ότι ο άντρας μπήκε στο αυτοκίνητο του θύματος, αναγκάζοντας την να οδηγήσει σε απόμερο θαμνώδες σημείο.

Στη συνέχεια έφτασε και δεύτερος άντρας, με το θύμα να προσπαθεί να ξεφύγει αλλά ο ένας εκ των δραστών έριξε ένα πυροβολισμό με σκοπό να την απειλήσει για να ξεντυθεί.
Αφού η την βίασαν, της έκλεψαν το κινητό, χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν με άλλο όχημα.


Οι τοπικές αρχές δεν προχώρησαν σε κάποια σύλληψη, ενώ οι δύο άντρες αλλά και η γυναίκα που παρουσιάστηκε να ζητά βοήθεια αναζητούνται.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE