Οι 21 του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Οι 21 του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με την Ομόνοια

O AΠΟΕΛ με απογευματινή προπόνηση το Σαββάτο (03/03) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή που θα μεταβεί στο ΓΣΠ.

Η ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την πρεμιέρα της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta 2017-18.

Στην αποστολή του αυριανού (15:00) αγώνα με την Ομόνοια, συμπεριλήφθηκαν από τον κ. Δώνη οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Pérez, Gudiño, Nsue, Βούρος, Carlão, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Ebecilio, Zahid, Sallai, Poté, De Camargo, Dellatorre. 

Νέα προπόνησης:

Φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο έκαναν οι Lago και Εφραίμ. Φυσιοθεραπεία ακολούθησε και ο Αλεξάνδρου μετά από ενόχληση στο γαστροκνήμιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE