Οι 21 του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Οι 21 του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με την Ομόνοια

O AΠΟΕΛ με απογευματινή προπόνηση το Σαββάτο (03/03) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή που θα μεταβεί στο ΓΣΠ.

Η ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την πρεμιέρα της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta 2017-18.

Στην αποστολή του αυριανού (15:00) αγώνα με την Ομόνοια, συμπεριλήφθηκαν από τον κ. Δώνη οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Pérez, Gudiño, Nsue, Βούρος, Carlão, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Ebecilio, Zahid, Sallai, Poté, De Camargo, Dellatorre. 

Νέα προπόνησης:

Φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο έκαναν οι Lago και Εφραίμ. Φυσιοθεραπεία ακολούθησε και ο Αλεξάνδρου μετά από ενόχληση στο γαστροκνήμιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE