ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες οι ΑΕΛίστες – Παρουσία Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες οι ΑΕΛίστες – Παρουσία Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η βαριά ήττα της ΑΕΛ από τον Απόλλωνα (5-1) κινητοποίησε την Αστυνομία.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Μετά το τέλος του ντέρμπι, γύρω στους 20 οπαδούς της ΑΕΛ μετέβησαν στο ξενοδοχείο MIRAMARE όπου επρόκειτο να μεταβούν οι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων για να παραλάβουν προσωπικά αντικείμενα και οχήματα για να μεταβούν στις οικίες τους.

Οι οπαδοί ήθελαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές για την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας τους.


Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και ενήργησε προληπτικά. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, στον χώρο μετέβησαν 4-5 περιπολικά, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν διακριτικά (εξ αποστάσεως) τα τεκταινόμενα. Ταυτόχρονα, έκλεισαν το δρόμου που οδηγεί προς το ξενοδοχείο.

Τελικά, δεν άνοιξε μύτη, αφού μέχρι τις 20:45 όλοι είχαν αποχωρήσει, χωρίς να χρειαστεί καμία επέμβαση από πλευράς Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE