ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΟΚ/ΘΙΑΣ: Η κατάσταση των τραυματιών

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΟΚ/ΘΙΑΣ: Η κατάσταση των τραυματιών

Φαίνεται πως γλύτωσαν τα χειρότερα οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο της Κοκκινοτριμιθιάς που σημειώθηκε γύρω στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (03/03).

Όπως πληροφορούμαστε, οι οδηγοί των δυο μοτοσικλετών που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, την έχουν γλυτώσει με κατάγματα.

Όσο για τα άτομα που βρίσκονται στην στάση του λεωφορείου στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή σε γνωστή αλυσίδα αρτοποιείων, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για τραυματισμούς που δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.

Θυμίζουμε πως όχημα φέρεται να ανέκοψε την πορεία των δυο μοτοσικλετών, με την μια εξ αυτών να καταλήγει σε στάση λεωφορείου όπου βρίσκονταν πεζοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE